Cârnați prăjiți cu struguri

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., cârnații lipicioși prăjiți cu struguri ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 416 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food are 91 de fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cârnați prăjiți și struguri, Cârnați Prăjiți Și Struguri, și Cârnați Prăjiți Cu Struguri Roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare așezată la foc mediu, introduceți cârnații, apoi gătiți timp de 10 minute, întorcându-vă din când în când. Se amestecă ceapa, apoi se lasă la fiert încă 5 minute până când cârnații se rumenesc și ceapa se înmoaie.
Sfat în usturoi, semințe de fenicul și struguri și gătiți încă 5 minute, amestecând des, până când strugurii încep să se înmoaie.
Se toarnă peste oțet și se învârte în jurul tigaiei. Gatiti inca cateva minute pana cand ceapa este lipicioasa si carnatii fierti.
Se servește cu mămăligă moale sau piure de cartofi.