Cârnați Proaspeți Friulieni: Musseto
Cârnați Fresh Friulian: Musseto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 15 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 378 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți umăr de porc, untură de porc, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați la grătar cu șalotă la grătar savurați cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită, Cârnați Glamorgan, și Cârnați cu ceapă Ale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați carnea de porc și grăsimea pe setarea de 1/2 inci a unei mașini de tocat carne sau cereți măcelarului să o facă pentru dvs.
Amestecați carnea de porc și grăsimea împreună cu mâinile.
Adăugați sare, scorțișoară, cuișoare, usturoi, oțet și piper și amestecați bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Umpleți carcasele de porc cu amestecul de porc, legând cârnații la intervale de 5 inci și refrigerați până când sunt gata de gătit.
Așezați cât mai mulți cârnați care se potrivesc în 1 strat într-o tigaie și așezați la foc mediu. Gatiti la foc mediu, intorcand ocazional, pana cand sunt bine rumenite pe toate partile.