Cârnați Italieni Cu Spaghete

Cârnați Italieni Cu Spaghete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații italieni cu spaghete. Această rețetă servește 2 și costă 4,34 USD pe porție. O porție conține 1051 calorii, 44G de proteine, și 74G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, ciuperci, măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete Cu Cârnați Italieni, Spaghete Cu Cârnați Italieni, și Spaghete Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti spaghete conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mică, se sotează ceapa și ardeiul verde în unt până se înmoaie. Zdrobiți cârnații peste legume; adăugați ciuperci. Gatiti la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Amestecați măslinele, condimentele italiene și sarea, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați smântână; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-12 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
4
Scurgeți spaghetele; adăugați sosul și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Garnisiți cu parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista