Cârnați Italieni Cu Gust De Roșii-Ardei

Cârnații italieni cu gust de roșii-ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 602 calorii, 29G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Un amestec de ceapă, ardei gras, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cârnați italieni și sandwich în stil Fontina Shooter cu ceapă, ardei, fenicul și roșii uscate la soare-Caper Relish, Triunghiuri De Ardei Roșu Cu Gust Italian, și Ardei roșu și roșii.
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile, rezervând suc; puneți roșiile deoparte.
Cârnați maro se leagă într-o tigaie antiaderentă la foc mediu 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați suc de roșii rezervat și 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, rotind ocazional, 20 până la 25 de minute sau până când sunt fierte bine.
Saut ardei și ceapă în ulei fierbinte într-o altă tigaie mare antiaderentă 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă roșiile; gatiti pana se incalzeste bine.
Îndepărtați legăturile de cârnați din tigaie, aruncând lichidul; tăiați legăturile în bucăți de mușcătură.
Serviți cârnați peste grâu de brânză parmezan; acoperiți uniform cu amestec de piper.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Johnsonville sweet Italian Links.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon