Cârnați dulci și ardei Crostini
Cârnați dulce și piper Crostini ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.2 Pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 335 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, frunze de dafin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați italieni dulci, piper și cartofi, Ardei dulce și tocană de cârnați cu găluște de cartofi Dilled, și Saag ' s Basil Cracked Pepper cârnați cu Gnocchi de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Se toarnă prosecco într-o tigaie adâncă și se aduce la foc mic la foc mediu.
Adăugați usturoiul zdrobit, frunza de dafin și cârnații. Se fierbe până când cârnații sunt fierți, aproximativ 15 minute.
Scoateți cârnații, rezervați lichidul de gătit și lăsați cârnații să se odihnească câteva minute. Aduceți lichidul de gătit la foc mic și gătiți până se reduce și ușor îngroșat într-un sos. Se taie cârnații pe părtinire în felii subțiri.
Într-un castron mic, combinați usturoiul tocat cu câteva linguri de ulei de măsline și puțină sare și piper.
Ungeți usturoiul și uleiul pe fiecare felie de baghetă și coaceți până se rumenesc și crocante.
Prăjiți ardeii la cuptor sau peste o flacără deschisă până aproape înnegriți.
Transferați ardeii într-un bol, acoperiți și lăsați să se aburească și să se răcească.
Îndepărtați pielea și feliați în felii subțiri.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Sotati ceapa pana devine translucida, apoi adaugati ardeii, busuiocul, oregano si cimbru si gatiti timp de 5 minute.
Pentru a asambla crostini: acoperiți fiecare felie de pâine cu o felie de cârnați, ungeți cu bulion prosecco redus și acoperiți cu ardeii și ceapa.
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.