Cârnați dulce și piper Crostini ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.2 Pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 335 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, frunze de dafin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați italieni dulci, piper și cartofi, Ardei dulce și tocană de cârnați cu găluște de cartofi Dilled, și Saag ' s Basil Cracked Pepper cârnați cu Gnocchi de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă prosecco într-o tigaie adâncă și se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosecco
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul zdrobit, frunza de dafin și cârnații. Se fierbe până când cârnații sunt fierți, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Scoateți cârnații, rezervați lichidul de gătit și lăsați cârnații să se odihnească câteva minute. Aduceți lichidul de gătit la foc mic și gătiți până se reduce și ușor îngroșat într-un sos. Se taie cârnații pe părtinire în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Într-un castron mic, combinați usturoiul tocat cu câteva linguri de ulei de măsline și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți usturoiul și uleiul pe fiecare felie de baghetă și coaceți până se rumenesc și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Prăjiți ardeii la cuptor sau peste o flacără deschisă până aproape înnegriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați ardeii într-un bol, acoperiți și lăsați să se aburească și să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Îndepărtați pielea și feliați în felii subțiri.
10
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Sotati ceapa pana devine translucida, apoi adaugati ardeii, busuiocul, oregano si cimbru si gatiti timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Pentru a asambla crostini: acoperiți fiecare felie de pâine cu o felie de cârnați, ungeți cu bulion prosecco redus și acoperiți cu ardeii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini
Prosecco
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
13
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.