Cârnați De Mic Dejun

Cârnați De Mic Dejun
Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, și fodmap prietenos morn meal? Micul dejun cârnați ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 544 calorii, 28G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 206 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți frunze de rozmarin, zahăr brun, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Vechi De Modă Engleză Mic Dejun Cârnați (Sau Chiftele Cârnați), Cârnați De Mic Dejun, și Cârnați De Mic Dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: mașină de tocat carne
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
3
Combinați carnea de porc tăiată cubulețe cu toate celelalte ingrediente și răciți timp de 1 oră. Folosind lama fină a unei Râșnițe, măcinați carnea de porc. Formați-vă în runde de 1 inch. Refrigerați și utilizați în decurs de 1 săptămână sau congelați până la 3 luni. Pentru utilizare imediată, sotati chiftele la foc mediu-mic într-o tigaie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se sotează până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 10 până la 15 minute.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista