Cârnați De Cârnați
Cârnați menaja ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 443 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 37 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de slănină, cartofi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Dublin Coddle - cârnați irlandezi, slănină, ceapă și cartofi fierbinți, Dublin Coddle, și Dublin Coddle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați cârnații și slănina într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până când cârnații se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute. Feliați cârnații în bucăți mari și puneți cârnații și slănina deoparte.
Așezați un strat de 1/3 din ceapă într-un vas de copt de 9x13 inci, urmat de un strat de 1/3 din morcovi și cartofi feliați. Aranjați 1/3 din cârnați și slănină într-un strat peste cartofi; presărați sare, piper și pătrunjel. Repetați straturile de două ori mai mult. Încălziți stocul de vită într-o cratiță la foc mediu și turnați berea și smântâna.
Turnați sosul peste caserolă și lăsați sosul să umple spațiile din straturi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii și legumele sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.