Cârnați De Cârnați

Cârnați De Cârnați
Cârnați menaja ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 443 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 37 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de slănină, cartofi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Dublin Coddle - cârnați irlandezi, slănină, ceapă și cartofi fierbinți, Dublin Coddle, și Dublin Coddle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați cârnații și slănina într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până când cârnații se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute. Feliați cârnații în bucăți mari și puneți cârnații și slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Așezați un strat de 1/3 din ceapă într-un vas de copt de 9x13 inci, urmat de un strat de 1/3 din morcovi și cartofi feliați. Aranjați 1/3 din cârnați și slănină într-un strat peste cartofi; presărați sare, piper și pătrunjel. Repetați straturile de două ori mai mult. Încălziți stocul de vită într-o cratiță la foc mediu și turnați berea și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
StoutStout
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Turnați sosul peste caserolă și lăsați sosul să umple spațiile din straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii și legumele sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista