Cârnați de curcan și ardei
Cârnații și ardeii de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 382 calorii. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți cârnați de curcan, ardei grași, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Cârnați de curcan și ardei, Cârnați De Curcan Și Ardei, și Cârnați de curcan cu ardei și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Străpungeți cârnații peste tot cu o furculiță, aranjați pe o foaie de copt și fierbeți, întorcându-vă la jumătatea drumului, până se rumenesc, aproximativ 8 minute (nu vor fi gătite complet).
Transferați pe o placă de tăiere și tăiați în jumătate pe diagonală.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii grași, feniculul și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, 3 minute.
Adăugați 1/2 linguriță de sare, usturoiul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu și semințele de fenicul. Gatiti, amestecand, inca 1 minut.
Se amestecă 1/2 cană de apă, roșiile și busuiocul. Reduceți focul la mediu; acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, 5 minute. Descoperiți; adăugați cârnații și gătiți, 3 până la 4 minute. (
Adăugați un strop de apă dacă sosul devine prea gros.) Top cu mai mult busuioc.
Fotografie realizată de Justin Walker