Cârnați chinezi și orez prăjit cu Broccolini
Cârnații chinezi și orezul prăjit cu Broccolini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 453 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați pastă de chili-usturoi, rădăcină de ghimbir, orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, Orez prăjit cu cârnați chinezi, și Crab Și Cârnați Chinezi Orez Prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți un wok mare la foc mediu, apoi adăugați cârnații chinezi și gătiți până când grăsimea a început să se rumenească și cârnații se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute, aruncând ocazional pentru a preveni lipirea.
Scoateți cârnații și dați deoparte, apoi adăugați uleiul de susan în wok și coborâți ușor focul. Când uleiul este încălzit, prăjiți usturoiul și ghimbirul împreună timp de un minut, amestecând frecvent, apoi adăugați broccolini și 1 lingură de sos de soia, aruncați pentru a acoperi și gătiți până se înmoaie, 2-3 minute.Creșteți căldura la mediu-mare, apoi adăugați cârnații, orezul, jumătate din scallions, pasta de chili-usturoi și a doua lingură de sos de soia în wok cu broccolini. Aruncați bine pentru a combina bine. Lăsați orezul să stea în wok timp de 30 de secunde sau până când miroase prăjit, apoi aruncați din nou și lăsați să stea încă 30 de secunde până la un minut.Împărțiți între două boluri și garnisiți cu semințele de susan negru și restul de scallions.Mai multe rețete de orez prăjit pe Republica alimentară: ouă și slănină cu orez prăjit picant