Cârnații aproape Toscani și supa de varză necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 420 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi, usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cârnați de curcan toscan și supă de Kale, Supă Toscană De Cartofi, Varză Și Cârnați, și Supă de varză toscană și linte.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu până când uleiul strălucește; gătiți și amestecați ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu și piperul negru până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Amestecați cârnații, busuiocul și boiaua împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă amestecul de cârnați în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până când cârnații se rumenesc și se fierb complet, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați bulion de pui, kale, fasole cannellini și cartofi în amestecul de cârnați-ceapă; foc mai mic până la mediu scăzut. Acoperiți vasul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute.