Cotletele de filet de porc cu salvie și Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 450 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cutite de filet de porc cu salvie și Pecan, Cotlete de porc cu pesmet de salvie și lămâie, și Cotlete de porc pâine cu piure de legume rădăcină și sos de salvie.
Instrucțiuni
1
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți 6 minute sau până când se reduce la jumătate. Se amestecă conservele și se fierbe 5 minute. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime care acoperă carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Tăiați carnea de porc în 8 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
5
Amestecați pesmetul, nucile pecan și salvia într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Nuci Pecan
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Dragă carne de porc în amestec de pesmet, înmoaie în ouă bătute și dragă din nou în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ouă
Carne De Porc
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Gatiti 4 felii de porc in 2 lingurite. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 8 minute sau până când este gata, întorcându-se la fiecare 2 minute. Repetați procedura cu restul de carne de porc și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se servește cu amestec de oțet și se ornează, dacă se dorește.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.