Curry Verde Vegetal
Reteta curry verde de legume este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 319 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,35 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, flori de broccoli, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Garbanzo-Curry Verde Vegetal, Curry de legume verzi thailandeze Coco-Banana, și Boluri Farro de legume de primăvară prăjite cu Pesto de Curry verde Thailandez pentru rețete similare.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Berger Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.