Curry Pulbere Trio (Ia Yer Alege!)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Curry Powder Trio (luați-vă alegerea!) o încercare. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $6.73 pe portie. O porție conține 405 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână turmeric, schinduf măcinat, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, Pudră De Curry, și Pudră De Curry De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sambar podi --
Combinați 3 linguri de coriandru măcinat; 3 linguri de făină de besan (năut); 1 lingură de chimen măcinat; 1 1/2 lingurițe de piper negru măcinat grosier; 1 linguriță fiecare sare, semințe de schinduf măcinate, pulbere de amchur, muștar uscat și pulbere de chile roșu fierbinte; 1/2 linguriță fiecare scorțișoară măcinată și turmeric; 8 frunze de curry uscate sfărâmate; și 1/4 linguriță asafetida. Face aproximativ 2/3 cup.To faceți o pudră de curry de bază --
Combinați 5 linguri semințe de coriandru măcinate, 2 linguri semințe de chimen măcinate, 1 lingură turmeric măcinat, 2 lingurițe ghimbir măcinat, 2 lingurițe muștar uscat, 2 lingurițe semințe de schinduf măcinate, 1 1/2 lingurițe piper negru măcinat, 1 linguriță scorțișoară măcinată, 1/2 linguriță cuișoare măcinate, 1/2 linguriță cardamom măcinat și 1/2 linguriță ardei Chile măcinat. Face aproximativ 3/4 cup.To faceți poudre de Colombo -- prăjiți 1/4 cană de orez alb într-o tigaie uscată la foc mediu, agitând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Scoateți și răciți. În aceeași tigaie, prăjiți 1/4 cană semințe de chimen; 1/4 cană semințe de coriandru; 1 lingură fiecare semințe de muștar negru, boabe de piper negru și semințe de schinduf; și 1 linguriță cuișoare întregi până când sunt ușor prăjite și parfumate, aproximativ 2 până la 3 minute. Se răcește condimentele, se combină cu orezul și se macină până la o pulbere fină. Se amestecă 2 lingurițe de turmeric. Face aproximativ 1 cană.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.