Reteta curry picant de carne de vită ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 742 calorii, 27G de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână tulpini lungi de coriandru, cremă de nucă de cocos, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Picant Thai Carne De Vită Curry, Picant Thai Carne De Vită Curry, și Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați apă rece pentru a acoperi, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Așezați condimentele în wok mare sau tigaie. Se prăjește uscat la foc mediu-mic până se usucă și parfumat, amestecând constant, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Transferați amestecul în râșnița de condimente.
5
Se adaugă sare și buzdugan; se macină până la pulbere fină. Faceți înainte: amestecul de condimente poate fi făcut cu 1 săptămână înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Buzdugan
(tub Mare)
1
Așezați ardeii iute într-un castron mic; adăugați apă rece pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să se înmoaie 30 de minute.
3
Scurgeți, rezervând lichid de înmuiere.
4
Combinați tulpinile de coriandru, ceapa, usturoiul, galangalul și lămâia în wok mare sau tigaie. Se prăjește uscat la foc mediu până când este ușor carbonizat și parfumat, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Galangal
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați 3/4 cană de apă. Acoperiți wok și gătiți până când galangalul este fraged, aproximativ 35 de minute; se răcește în wok.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Galangal
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Răzuiți amestecul galangal în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Galangal
7
Adăugați ardei iute roșii scurse. Se amestecă, adăugând suficient lichid rezervat pentru înmuierea chile cu linguri pentru a forma pastă netedă. Se amestecă amestecul de condimente. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
8
Se transferă în castron, se acoperă și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Char galben chile direct peste flacăra de gaz sau în broiler până se înnegrește pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Peel, semințe și felie chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți 3 linguri de ulei în oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Se adaugă în oală; se fierbe până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Transferați carnea de vită în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Adăugați lapte de cocos, tulpini de coriandru, sos de pește, zahăr de palmier și lemongrass în aceeași oală. Întoarceți carnea de vită în oală și aduceți la foc mic. Acoperiți și puneți oala în cuptor. Fierbeți carnea de vită până când este suficient de fragedă pentru a se îndepărta de os, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De Pește
Elixirul G
Zahăr De Palmier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Transferați carnea de vită în farfurie și răciți. Strecurați lichidul de fiert din oală în castron. Tăiați subțire carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați pastă de curry. Se amestecă până se încălzește și parfumat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
10
Adăugați 1 1/2 căni de lichid de fiert rezervat și aduceți la fierbere.
11
Adăugați chile prăjită, suc de mandarină și arahide zdrobite, apoi carne de vită. Fierbeți până când sosul acoperă carnea de vită, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Suc De Mandarine
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
12
Transferați curry de vită într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Se ornează cu alune întregi și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.