Curry De Rață
Duck Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,37 USD pe porție. O porție conține 1262 calorii, 32g de proteine, și 107G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de stridii, lemongrass, usturoi cu bulb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până lychee ai putea urma acest curs principal cu Șerbet Buko Lychee (Sorbet de nucă de cocos și Lychee) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Mango Curry Rață, Curry De Rață Roșie Thailandeză, și Curry De Rață Thailandeză Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de rață cu pielea în jos într-un cuptor olandez sau o oală mare. Faceți încet grăsimile la foc mediu până când pielea se rumeneste. Rumeniți și celelalte părți. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi, nu supraaglomerați tigaia. Lăsați bucățile de rață deoparte pentru utilizare ulterioară. Puteți absorbi excesul de ulei cu prosoape de bucătărie.