Curry De Rață

Curry De Rață
Duck Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,37 USD pe porție. O porție conține 1262 calorii, 32g de proteine, și 107G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de stridii, lemongrass, usturoi cu bulb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până lychee ai putea urma acest curs principal cu Șerbet Buko Lychee (Sorbet de nucă de cocos și Lychee) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Mango Curry Rață, Curry De Rață Roșie Thailandeză, și Curry De Rață Thailandeză Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bucățile de rață cu pielea în jos într-un cuptor olandez sau o oală mare. Faceți încet grăsimile la foc mediu până când pielea se rumeneste. Rumeniți și celelalte părți. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi, nu supraaglomerați tigaia. Lăsați bucățile de rață deoparte pentru utilizare ulterioară. Puteți absorbi excesul de ulei cu prosoape de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista