Curry De Pui Cu Caise
Curry de pui de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 582 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, tobe de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Curry De Pui Cu Caise, Curry De Pui Cu Caise, și Pui Caise Nucă De Cocos Curry.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Condimentați tocanele de pui cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, la foc mediu. Se amestecă usturoiul și fulgii de ardei roșu; gătiți și amestecați până când usturoiul se înmoaie și este parfumat, 1 până la 2 minute.
Așezați toiagele în tigaie și rumeniți puiul pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor.
Coaceți toiagele de pui în cuptorul preîncălzit până când nu mai sunt roz la os și sucurile curg limpede, 7 până la 10 minute.
Aduceți nectarul de caise la fiert într-o oală mare la mâncare medie-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic.
Amestecați amidonul de porumb și apa împreună într-un castron mic; amestecați amestecul de amidon de porumb și pudra de curry în nectarul de caise.
Transferați tocanele coapte în amestecul de caise.
Încălziți tigaia folosită pentru a găti puiul la foc mediu. Se amestecă ceapa, ardeiul gras verde, morcovii și ardeiul verde chile; gatiti si amestecati pana se inmoaie ceapa.
Se toarnă toiagele și sosul de caise în tigaie. Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă castanele de apă chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!