Curry de pui de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 582 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, tobe de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Curry De Pui Cu Caise, Curry De Pui Cu Caise, și Pui Caise Nucă De Cocos Curry.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Condimentați tocanele de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, la foc mediu. Se amestecă usturoiul și fulgii de ardei roșu; gătiți și amestecați până când usturoiul se înmoaie și este parfumat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați toiagele în tigaie și rumeniți puiul pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți toiagele de pui în cuptorul preîncălzit până când nu mai sunt roz la os și sucurile curg limpede, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Aduceți nectarul de caise la fiert într-o oală mare la mâncare medie-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Amestecați amidonul de porumb și apa împreună într-un castron mic; amestecați amestecul de amidon de porumb și pudra de curry în nectarul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De Caise
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați caise uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise Uscate
9
Transferați tocanele coapte în amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
10
Încălziți tigaia folosită pentru a găti puiul la foc mediu. Se amestecă ceapa, ardeiul gras verde, morcovii și ardeiul verde chile; gatiti si amestecati pana se inmoaie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se toarnă toiagele și sosul de caise în tigaie. Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă castanele de apă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Copane De Pui
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.