Curry de pește Indian este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pește Indian Curry De Nucă De Cocos, Rețetă Indiană De Curry Cu Nucă De Cocos, și Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă muștarul, piperul, 1/2 linguriță de sare și 2 linguri de ulei de canola într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați fileurile de pește, întorcându-se la strat. Marinați peștele la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Combinați ceapa, usturoiul, ghimbirul și caju într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până când amestecul formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie la foc mediu-mic. Se amestecă pasta pregătită; gatiti si amestecati un minut sau doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ardeiul cayenne, turmericul, chimenul, coriandrul, 1 linguriță de sare și zahărul. Gatiti si amestecati inca cinci minute. Se amestecă bulionul de roșii și legume tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Aranjați fileurile de pește într-un vas de copt, aruncând orice marinată suplimentară. Acoperiți peștele cu sosul, acoperiți vasul de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.