Rețeta Curry de linte și rubarbă cu cartofi și mazăre este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 375 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,29 USD pe porție. Această rețetă de la Food.com are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ceapă, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ca-ri Ga (Curry de pui cu cartofi, morcovi și mazăre), Black Eyed Peas Curry (Cu Nucă De Cocos) (Lobia Curry), și Supă de linte cu mazăre și șuncă.
Instrucțiuni
1
Pentru amestecul de condimente: într-un castron, amestecați toate ingredientele.Pentru linte: într-o cratiță grea de 3 până la 4 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Linte
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ceapa, șalota, ghimbirul și un vârf mare de sare, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, 8-10 minute. Descoperiți, amestecați usturoiul și amestecul de condimente și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați varza, cartofii, rubarba, lintea, zahărul brun și frunza de dafin, împreună cu suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch. Ridicați focul la mare și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, neacoperit, până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă ocazional și se adaugă mai multă apă, după cum este necesar, pentru a menține vasul destul de supă.Când lintea este fragedă, condimentați cu sare după gust, amestecați mazărea și fierbeți până când mazărea este doar fragedă, aproximativ 4 minute.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.