Curry de linte și rubarbă cu cartofi și mazăre

Curry de linte și rubarbă cu cartofi și mazăre
Rețeta Curry de linte și rubarbă cu cartofi și mazăre este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 375 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,29 USD pe porție. Această rețetă de la Food.com are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ceapă, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ca-ri Ga (Curry de pui cu cartofi, morcovi și mazăre), Black Eyed Peas Curry (Cu Nucă De Cocos) (Lobia Curry), și Supă de linte cu mazăre și șuncă.

Instrucțiuni

1
Pentru amestecul de condimente: într-un castron, amestecați toate ingredientele.Pentru linte: într-o cratiță grea de 3 până la 4 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
LinteLinte
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ceapa, șalota, ghimbirul și un vârf mare de sare, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, 8-10 minute. Descoperiți, amestecați usturoiul și amestecul de condimente și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați varza, cartofii, rubarba, lintea, zahărul brun și frunza de dafin, împreună cu suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch. Ridicați focul la mare și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, neacoperit, până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă ocazional și se adaugă mai multă apă, după cum este necesar, pentru a menține vasul destul de supă.Când lintea este fragedă, condimentați cu sare după gust, amestecați mazărea și fierbeți până când mazărea este doar fragedă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
LinteLinte
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista