Rețeta Curry de legume în stil thailandez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 8 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 201 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, dovlecei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry De Legume În Stil Thailandez, Curry De Legume Thailandeze, și Curry Roșu Thailandez Cu Legume Cu O Oală.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
2
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul în tigaie; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1 cană de legume, sos de soia, pastă de curry și sare. Se amestecă morcovul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pastă De Curry
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați ardei gras, roșii, dovlecei, dovlecei și ciuperci; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă restul de 3 căni de stoc și spanac; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când morcovul este fraged, amestecând ocazional.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.