Curry de legume Keralan

Curry de legume Keralan
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețete în cutia de rețete, curry de legume Keralan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, nucă de cocos, frunze de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Keralan stil Cod Loin En-papillote cu citrice clare Keralan Slaw, Curry de pește Keralan cu orez cu lămâie, și curry verde Thailandez de legume de primăvară (cu pastă de curry de casă!!).

Instrucțiuni

1
Așezați toate legumele într-o cratiță și acoperiți cu 500 ml apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați turmericul și un vârf de sare și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 20-25 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Între timp, amestecați 4 ardei iute, chimenul, coriandrul, jumătate de nucă de cocos, ceapa și câteva condimente într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Când legumele sunt fragede, adăugați pasta, frunzele de curry și ardeiul iute rămas și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă iaurtul și se fierbe foarte ușor timp de 1 min. Se împrăștie cu nuca de cocos rămasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista