Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețete în cutia de rețete, curry de legume Keralan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, nucă de cocos, frunze de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Keralan stil Cod Loin En-papillote cu citrice clare Keralan Slaw, Curry de pește Keralan cu orez cu lămâie, și curry verde Thailandez de legume de primăvară (cu pastă de curry de casă!!).
Instrucțiuni
1
Așezați toate legumele într-o cratiță și acoperiți cu 500 ml apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați turmericul și un vârf de sare și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 20-25 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Între timp, amestecați 4 ardei iute, chimenul, coriandrul, jumătate de nucă de cocos, ceapa și câteva condimente într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Stropi în Formă De Inimă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Când legumele sunt fragede, adăugați pasta, frunzele de curry și ardeiul iute rămas și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă iaurtul și se fierbe foarte ușor timp de 1 min. Se împrăștie cu nuca de cocos rămasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Stropi în Formă De Inimă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.