Curry De Legume Din India De Sud

Curry De Legume Din India De Sud
Rețeta Curry de legume din India de Sud este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 434 calorii. Un amestec de sare, morcovi, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Legume Sambar Inspirat Din India De Sud, Curry De Vinete Din India De Sud (Vinete) , și Kovakkai (Tindora / Dondakaya) Curry / Garnitură Sud-indiană s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree primele 7 ingrediente în procesor până când se formează pastă. Gatiti in oala mare la foc mediu pana cand este aromat, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați pasta de roșii. Gatiti pana cand amestecul incepe sa se inchida si sa se rumeneasca, amestecand des, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3
Adăugați bulion, zahăr brun, frunze de tei și cardamom. Se fierbe 10 minute, amestecând des și răzuind bucățile rumenite. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Aduceți la foc mic înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Frunze De TeiFrunze De Tei
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Adăugați cartofi dulci, cartofi roșii, nucă de cocos, morcovi, roșii, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper pentru a amesteca în oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut. Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați spanacul, dacă doriți, și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunzele de tei și cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Frunze De TeiFrunze De Tei
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
6
Transferați curry în castron; garnisiți cu coriandru și serviți.* Un amestec de condimente Indian; Disponibil în secțiunea de condimente din supermarketuri și pe piețele indiene.** Frunze de tei kaffir; vândute congelate sau uneori proaspete pe piețele asiatice. Dacă nu este disponibil, înlocuiți 1 lingură de suc proaspăt de lămâie și 1/2 linguriță de coajă de tei rasă pentru fiecare frunză de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Coaja De TeiCoaja De Tei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista