Curry de ghimbir de nucă de cocos cu legume și Halibut

Curry de ghimbir de nucă de cocos cu legume și Halibut
Reteta de nucă de cocos ghimbir Curry cu legume și Halibut ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de mazăre, turmeric, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Nucă De Cocos Curry Halibut, Halibut cu sos de Curry roșu de nucă de cocos, și Halibut cu nucă de cocos și Curry verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă concentratul de tamarind, dacă se utilizează, cu 2 lingurițe. apă fierbinte (dacă folosiți în schimb suc de lămâie, adăugați chiar înainte de servire). Pune tamarind, ceapă, ghimbir, coriandru, ardei iute tocat, turmeric, cayenne, 1 linguriță. sare și laptele de cocos într-un blender și se învârte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul de lapte de cocos și 1 cană de apă într-o oală largă și adâncă și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați cartofi, ardei iute înjumătățiți și morcovi; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
4
Adăugați pește, spanac și frunze de curry și fierbeți până când bucățile de pește sunt opace până la capăt, aproximativ 5 minute. Se amestecă mazărea, se fierbe 1 minut și se condimentează cu sare după gust și suc de lămâie, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
* Disponibil pe piețele din Asia de Sud.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Hofer Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate82
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista