Curry-ul de fasole mung al unchiului Bill este un fără gluten și vegan felul principal. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de semințe de muștar, zahăr granulat, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 27 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Unchiul Bill ahi ahi ton, Supa de Broccoli a unchiului Bill, și Marinada de soia-ghimbir a unchiului Bill.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.