Curry de capră cu piper negru este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 404 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. 71 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de turmeric măcinat, sare, frunze de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Încercați Curry De Pui Cu Piper Negru, Trufe de brânză de capră cu ciocolată și piper negru, și Brânză de capră, piper negru și miere Popovers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa tocată și se gătește până când ceapa devine translucidă și marginile încep să se rumenească, aproximativ 7 minute. Răzuiți ceapa în recipientul unui blender și lăsați-o deoparte. Întoarceți cratița în aragaz și amestecați frunzele de curry și boabele de piper. Gatiti si amestecati pana cand frunzele de curry se ofilesc si se usuca aproape, aproximativ 5 minute. Amestecați coriandrul și gătiți încă 1 minut. Răsturnați frunzele de curry în blender și turnați 1/2 cană de apă. Amestecați până când amestecul s-a transformat într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Boabe De Piper
Coriandru
Ceapă
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Soba
2
Încălziți 3 linguri de ulei în cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa feliată și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Amestecați ghimbirul și usturoiul, continuați să gătiți până când usturoiul se înmoaie și se înmoaie, încă aproximativ 3 minute. Amestecați ardeiul cayenne, sarea și turmericul; continuați să gătiți 2 minute. În cele din urmă, amestecați pasta de roșii, carnea de capră, sosul de boabe de piper și restul de 1/2 cană de apă. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când carnea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.