Curry cu ou de aur al lui Naomi Duguid

Curry cu ou de aur al lui Naomi Duguid
Rețeta Curry-ului cu ou de aur al lui Naomi Duguid este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 247 calorii. 93 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chile, ouă, turmeric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sărbătoarea peștilor de râu a lui Naomi Duguid, Fidea cu sos de nucă de cocos a lui Naomi Duguid, și Kachin-ul lui Naomi Duguid a bătut carne de vită cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-o cratiță, adăugați apă rece pentru a acoperi, aduceți la fierbere și gătiți la fierbere medie timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți ouăle și răciți-le în apă rece. Când ouăle sunt suficient de reci pentru a le manipula, curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Încălziți uleiul într-o tigaie largă și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați tumericul și amestecați pentru a-l dizolva. Când uleiul este suficient de fierbinte pentru a sfârâi când o picătură de apă este aruncată în el, adăugați ouăle decojite și prăjiți până devin aurii și puțin vezicule peste tot: gătiți pe fiecare parte pe rând, apoi încercați să echilibrați ouăle pe capetele lor pentru a găti vârfurile. Prăjirea oului este o mică sarcină distractivă, făcută rapid și le face foarte atractive. Cu o lingură pliată, ridicați ouăle din uleiul fierbinte și pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Tăiați-le pe lungime în jumătate și lăsați-le deoparte.
6
Se toarnă toate, cu excepția a 2 până la 3 linguri de ulei (uleiul poate fi folosit din nou pentru prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu, adăugați șalotele și usturoiul și prăjiți scurt, până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați pudra de chile și roșiile și, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea, gătiți la foc mic până când roșiile s-au descompus într-o masă înmuiată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
9
Amestecați sosul de pește și sarea, apoi gustați și reglați condimentul dacă doriți. Ridicați focul la mediu-mare, adăugați fâșiile de chile și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Așezați ouăle tăiate cu fața în jos în sos și gătiți până când uleiul sfârâie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări de teren Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista