Curry Alb

Curry Alb
Reteta Curry alb este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 3 și costă 3,36 USD pe porție. O porție conține 715 calorii, 34G de proteine, și 57G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la pbs.org are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunzele de tei kaffir, lungimea galangalului, împachetați ciupercile enoki și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul de palmier, puteți urma acest fel principal cu Halloween Taie Cookie-Urile De Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă, Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă, și [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați șalotele, usturoiul, ghimbirul, sarea, coriandrul și chimenul într-un robot de bucătărie și procesați până când aveți o pastă relativ netedă, care nu conține bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Presărați o cantitate generoasă de sare pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți o oală cu fund greu la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați uleiul, apoi adăugați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Lăsați carnea să se rumenească pe o parte, apoi întoarceți-o și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Transferați carnea într-un castron și repetați dacă este necesar pentru a rumeni restul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați pasta de condimente în uleiul fierbinte, amestecând constant pentru a preveni arderea. Odată ce pasta de condimente este foarte parfumată (dar nu rumenită ), adăugați frunzele de tei, galangal, lemongrass și ardei iute și continuați să prăjiți până când puteți mirosi frunzele de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați laptele de cocos și zahărul de palmier, apoi readuceți carnea în oală. Acoperiți ușor cu un capac și fierbeți ușor la foc mediu-mic până când carnea este fragedă (aproximativ 1 oră pentru pui, 2 ore pentru carne de porc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați ciupercile enoki și vinetele și gătiți descoperite până când vinetele sunt fragede și curry-ul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
10
Îndepărtați frunzele de tei, galangalul, lămâia și ardeii iute, apoi adăugați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
11
Se servește cu orez de iasomie aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista