Curry Alb

Curry Alb
Reteta Curry alb este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 3 și costă 3,36 USD pe porție. O porție conține 715 calorii, 34G de proteine, și 57G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la pbs.org are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunzele de tei kaffir, lungimea galangalului, împachetați ciupercile enoki și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul de palmier, puteți urma acest fel principal cu Halloween Taie Cookie-Urile De Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă, Usturoi sălbatic și Curry de fasole albă, și [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați șalotele, usturoiul, ghimbirul, sarea, coriandrul și chimenul într-un robot de bucătărie și procesați până când aveți o pastă relativ netedă, care nu conține bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Presărați o cantitate generoasă de sare pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți o oală cu fund greu la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați uleiul, apoi adăugați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
5
Lăsați carnea să se rumenească pe o parte, apoi întoarceți-o și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Transferați carnea într-un castron și repetați dacă este necesar pentru a rumeni restul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați pasta de condimente în uleiul fierbinte, amestecând constant pentru a preveni arderea. Odată ce pasta de condimente este foarte parfumată (dar nu rumenită ), adăugați frunzele de tei, galangal, lemongrass și ardei iute și continuați să prăjiți până când puteți mirosi frunzele de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Subţire-Subţire-
8
Adăugați laptele de cocos și zahărul de palmier, apoi readuceți carnea în oală. Acoperiți ușor cu un capac și fierbeți ușor la foc mediu-mic până când carnea este fragedă (aproximativ 1 oră pentru pui, 2 ore pentru carne de porc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați ciupercile enoki și vinetele și gătiți descoperite până când vinetele sunt fragede și curry-ul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
10
Îndepărtați frunzele de tei, galangalul, lămâia și ardeii iute, apoi adăugați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
11
Se servește cu orez de iasomie aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista