Curmale umplute cu parmezan învelite în slănină
Curmalele umplute cu parmezan învelite în slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 181 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. 130 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, curmale, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Curmale umplute cu parmezan învelite în slănină, Curmale Medjool Învelite Cu Slănină Umplute Cu Parmezan, și Curmale Învelite Cu Slănină Umplută.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Umpleți 1 bucată de brânză în fiecare dată, apoi înfășurați 1 bucată de slănină în jurul fiecărei date, fixând-o cu o alegere. Aranjați curmalele la o distanță de 1 inch într-o tigaie superficială.
Coaceți 5 minute, apoi întoarceți curmalele cu clești și coaceți până când slănina este crocantă, încă 5 până la 6 minute.
Se scurge pe o pungă de hârtie sau pergament.