Curcan învelit cu slănină cu sos de cidru de pere

Curcan învelit cu slănină cu sos de cidru de pere
Curcan învelit cu Bacon cu sos de cidru de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 134g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1222 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. Dacă aveți la îndemână cidru de pere, cum ar fi cidru ace perry, curcan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan învelit cu slănină cu sos de cidru de pere, Piept de curcan învelit cu slănină cu sos de cidru, și Ruladă de curcan prăjită cu dovlecei, învelită cu slănină, cu sos de cidru.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scoateți curcanul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Scoateți mănușile și gâtul; rezervați gâtul. Clătiți cavitatea curcanului și uscați-o bine cu prosoape de hârtie. Tăiați cea mai mare parte a excesului de grăsime și piele de pe gât și cavitate și faceți fante de 3 inci prin piele unde picioarele se întâlnesc cu sânul.Frecați curcanul peste tot cu 2 linguri de ulei vegetal, apoi condimentați generos cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Condimentați cavitatea cu sare și piper și puneți 1 jumătate de ceapă, 1 bucată de țelină și 2 căței de usturoi în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Așezați curcanul într-o tigaie mare. Aranjați gâtul și ceapa rămasă, bucățile de țelină și cățelele de usturoi în tigaie și introduceți-le în cuptor. Prăjiți timp de 30 de minute, apoi reduceți temperatura la 350 de grade F. la fiecare 45 de minute, ungeți pasărea cu picăturile de tigaie.Cu aproximativ 45 de minute înainte ca curcanul să fie terminat sau când temperatura internă a coapsei interioare ajunge la 145 F, tăiați perele în jumătate și îndepărtați miezurile și tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Ungeți fiecare jumătate cu restul de 1 lingură de ulei vegetal și condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți curcanul din cuptor și suprapuneți fâșiile de slănină pe piept și în jurul picioarelor. Dacă doriți, fixați fâșiile de slănină la aproximativ 1 inch de margini cu scobitori. Aranjați jumătățile de pere în tigaia de prăjire și readuceți curcanul la cuptor.Se prăjește până când temperatura internă a coapsei interioare ajunge la 155 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se odihnească descoperit în timp ce pregătiți sosul sau cel puțin 30 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Așezați 4 jumătăți de pere rezervate și 1 jumătate de ceapă rezervată într-un robot de bucătărie și pur și simplu până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Rezervă.Faceți un roux topind untul într-o cratiță mare la foc mediu. Când face spumă, adăugați făina și bateți continuu până se combină bine. Gatiti pana cand faina isi pierde aroma cruda si incepe sa emane o aroma prajita, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Bateți în bulionul de pui până se omogenizează, adăugați ierburile și perele rezervate pur și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă cât mai multă grăsime din tigaia de prăjire fără a îndepărta niciunul dintre sucurile de tigaie și se pune tigaia peste două arzătoare la foc mediu. Când sucurile de tigaie încep să sfârâie, turnați încet cidrul de pere și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite cu o spatulă plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Adăugați amestecul de cidru în sos și amestecați pentru a combina. Se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, apoi se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Sculptați curcanul și serviți cu sosul.Asocierea băuturilor: Shiraz Grenache original al lui d 'Arenberg d' Arry, Australia de Sud. Acest Shiraz-Grenache Australian pune în primul rând fructele de boabe întunecate; are gutsiness și fum pentru slănină, în timp ce Grenache roz va fi un meci frumos pentru curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
ShirazShiraz
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista