Curcanul sărat cu parfum de citrice este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 14 și costă 1,42 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 61G de proteine, și 17g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Un amestec de cimbru, ceapă, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Afumat Cu Miere De Citrice, Tocană De Miel Cu Parfum De Citrice, și Brânză Parfumată Cu Citrice Babka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tocați cinci căței de usturoi; înjumătățiți cățelele de usturoi rămase și lăsați-le deoparte. Într-o cratiță mare, combinați sucul de mere, sarea, zahărul brun, sosul de soia, ghimbirul, frunzele de dafin și usturoiul tocat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se dizolva sarea si zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pachet Milk Duds
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Carne Măcinată
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați apă rece pentru a răci saramura la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți măruntaiele din curcan și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Așezați o pungă de prăjire a cuptorului de dimensiunea curcanului într-o a doua pungă de prăjire; adăugați curcan. Se toarnă cu grijă saramură răcită în pungă. Strângeți cât mai mult aer posibil; sigilați pungile și întoarceți-vă la acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Așezați într-o tigaie. Se dă la frigider timp de 18-24 de ore, întorcându-se de mai multe ori.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
7
Scurgeți și aruncați saramura. Clătiți curcanul sub apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați lămâia, portocala, ceapa, cimbru și usturoiul rezervat în ambele cavități. Frecați uleiul peste piele. Deschideri de curcan pentru frigarui; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Așezați pieptul de curcan cu fața în sus pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
10
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore pentru 4 până la 4-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de ore (acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Lăsați să stea 15 minute înainte de a îndepărta conținutul din cavități și de a sculpta curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt