Curcan Special Prăjit
Friptura specială de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 709 calorii, 106g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, bulion de pui, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Special De Duminică, Pui Prăjit Special De Duminică, și Hrean Friptură De Vită Specială pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați curcanul pe un suport uns într-o tigaie de prăjire.
Adăugați apă, mănuși și gât în tigaie.
Combinați 1-1 / 4 căni bulion, 3/4 cană suc de portocale și 2 linguri sos de soia; se toarnă peste curcan.
Combinați bulionul, ceapa și praful de usturoi; presărați peste curcan.
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore 3-1/2 ore, tăind la fiecare 30 de minute. Când curcanul începe să se rumenească, acoperiți ușor cu folie.
Îndepărtați mănușile și gâtul când sunt fragede; puneți deoparte pentru sos.
Combinați bulionul rămas, sucul de portocale și sosul de soia.
Scoateți folia din curcan; turnați amestecul de bulion peste curcan.
Coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180 de centi.
Pentru sos, scoateți carnea de pe gât și aruncați oasele. Tăiați măruntaiele și carnea de gât; deoparte. Într-o cratiță, combinați 2 căni de sucuri de tigaie, bulion, suc de portocale și sos Worcestershire; se amestecă bine. Se amestecă cimbru, zahăr și piper.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează.
Bateti în amestec bulion; se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute. Se amestecă măruntaiele rezervate și carnea de gât. Sculpta curcan; se serveste cu sos.