Curcan Prăjit În Stil Sudic

Curcan Prăjit În Stil Sudic
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Curcanul prăjit în stil sudic ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $7.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 966g de grăsime, și un total de 8806 calorii. Această rețetă servește 20. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este mare. Încercați Pui Prăjit În Stil Sudic, Southern Deep Fried Okra, și Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Citiți ceea ce faceți și nu faceți pentru prăjirea curcanului (mai jos). Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de frecare a condimentelor până se omogenizează; pus deoparte. Într-un vas de sticlă sau plastic superficial, amestecați toate ingredientele pentru marinată până când sarea este dizolvată; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; clătiți bine curcanul cu apă rece; se usucă bine cu prosoape de hârtie. Aveți grijă suplimentară să uscați ambele cavități din interior, deoarece apa adăugată la uleiul fierbinte poate provoca barbotare excesivă. Pentru a permite o bună circulație a uleiului prin cavitate, nu legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Tăiați vârfurile aripilor și coada, deoarece acestea pot fi prinse în coșul friteuzei.
4
Puneți curcanul în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Frecați în interiorul și în exteriorul curcanului cu frecare de condimente. Injectați marinada în Turcia, urmând instrucțiunile care au venit cu injectorul. Acoperiți curcanul în tigaie; puneți la frigider cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați arzătorul de gaz în aer liber pe murdărie plană sau pe o zonă ierboasă.
7
Adăugați ulei în oala de gătit până la aproximativ 2/3 plin. Clip termometru deep-fry la marginea oală. La setare medie-înaltă, încălziți uleiul la 375 de metri cubi F. (poate dura între 20 și 40 de minute, în funcție de temperatura exterioară, vânt și condițiile meteorologice.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Așezați curcanul, gâtul în jos, pe coș sau raft. Când termometrul de prăjit ajunge la 375 F, coborâți încet curcanul în ulei fierbinte. Nivelul de ulei va crește din cauza spumării cauzate de umiditatea din Turcia, dar se va stabiliza în aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Verificați imediat temperatura uleiului; creșteți flacăra, astfel încât temperatura uleiului să fie menținută la 350 cm.F. Dacă temperatura scade la 340 cm. f sau mai jos, uleiul va începe să se scurgă în Turcia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Prăjiți curcanul aproximativ 3 până la 4 minute pe kilogram sau aproximativ 35 până la 42 de minute pentru curcanul de 10 până la 12 kilograme. Rămâneți cu friteuza în orice moment, deoarece poate fi necesară reglarea căldurii pe tot parcursul prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
11
La un timp minim de prăjire, îndepărtați cu grijă curcanul pentru a verifica dacă este copt. Un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a sânului ar trebui să citească 170 F. dacă este introdus în coapsă, ar trebui să citească 180 F. dacă este necesar, întoarceți curcanul în ulei și continuați să gătiți. Când curcanul este gata, lăsați să se scurgă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scoateți curcanul din raft; așezați pe platoul de servire. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 20 de minute pentru o sculptură mai ușoară. Turkey deep-Frying Do 's and don' tsvrem ca experiența dvs. de prăjire a curcanului să aibă succes, mai ales dacă este prima dată, așa că am adunat aceste memento-uri importante. Vă rugăm să luați un moment pentru a le citi înainte de a vă pregăti pentru o sărbătoare cu gust minunat!Urmați instrucțiunile de utilizare și îngrijire pentru friteuza dvs. atunci când prăjiți curcanul și examinați toate sfaturile de siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Așezați friteuza pe o suprafață plană de murdărie sau iarbă, departe de casă sau garaj. Nu prăjiți niciodată un curcan în interior, inclusiv într-un garaj sau orice altă structură atașată unei clădiri.Utilizați numai uleiuri cu puncte de fum ridicate, cum ar fi uleiul de arahide, canola sau șofrănel.Purtați pantofi vechi pe care îi puteți aluneca ușor și pantaloni lungi, în cazul în care vărsați puțin ulei pe voi.Spălați imediat mâinile, ustensilele, echipamentele și suprafețele care au intrat în contact cu curcanul brut.Aveți un stingător în apropiere pentru un plus de siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
14
Serviți curcanul imediat după gătit și păstrați resturile la frigider în decurs de 2 ore de la gătit.Lăsați uleiul să se răcească complet înainte de a-l arunca sau depozita.Nu se prăjesc niciodată pe punți de lemn sau alte structuri care ar putea lua foc și nu se prăjesc pe beton, care ar putea fi pătat de ulei.Nu lăsați niciodată uleiul fierbinte nesupravegheat și nu permiteți copiilor sau animalelor de companie să se apropie de zona de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista