Curcan Prăjit Cu Umplutură Gustoasă De Castane

Friptura de curcan cu umplutură gustoasă de castane necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 9 porții cu 1657 calorii, 112g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de curcan, castane, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Curcan prăjit cu pecan, cârnați și umplutură de castane și ceapă prăjită, Friptură de curcan cu umplutură de castane, și Friptură De Curcan Cu Umplutură De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit tăiați o cruce pe partea plată a fiecărui castan. Se fierbe, acoperit cu apă, într-o cratiță timp de 5 minute.
Scurgere. În timp ce este fierbinte, îndepărtați cojile și pielea maro interioară. Acoperiți cu apă proaspătă. Se fierbe timp de 20 până la 30 de minute până se înmoaie.
Scurgere. Se toacă grosier.
Topiți untul sau margarina într-o cratiță.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până la limp.
Adăugați pesmet și condimente.
Se amestecă în castane. Sare după gust.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Îndepărtați gâtul și mănușile: utilizați pentru sos, dacă doriți. Spălați curcanul cu apă rece și uscați. Frecați sarea și piperul în cavitățile corpului. Lingura se umple în cavitățile corpului. Nu împachetați bine. Închideți pielea cu frigarui sau sfoară și legați copanele împreună.
Așezați curcanul pe o tigaie.
Prăjiți curcanul, neacoperit, timp de 20 de minute pe kilogram. Testați după trei ore pentru coacere cu o furculiță pentru a vedea dacă sucurile sunt limpezi și cu un termometru pentru o temperatură internă de 175 grade F (80 grade C). Dacă curcanul devine prea întunecat, așezați un "cort" din folie de aluminiu peste sân.
Scoateți din cuptor, așezați pe platou și lăsați curcanul să stea timp de 20 de minute înainte de a ciopli.
Orice umplutură suplimentară poate fi coaptă într-o caserolă acoperită în cuptor cu curcanul pentru ultima oră.