Curcan prăjit cu morcovi și ceapă eșalotă

Curcan prăjit cu morcovi și ceapă eșalotă
Curcan prăjit cu morcovi și ceapă eșalotă este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 487 calorii, 60g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi pentru copii, piept de curcan pe os, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Încercați Morcovi prăjiți, păstârnac și ceapă eșalotă, Fenicul Prăjit, Morcovi Și Ceapă Eșalotă, și Păstârnac, Morcov Și Ceapă Eșalotă Prăjită Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Tăiați de-a lungul 1 parte a sternului, apoi în jos de-a lungul coastelor; trageți ușor și tăiați carnea departe de os pentru a tăia pieptul de pe carcasă. Faceți același lucru pentru a îndepărta celălalt sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
3
Condimentează sânii de curcan pe ambele părți cu o cantitate generoasă de sare și piper. Puneți o tigaie mare pe aragaz la foc mediu și faceți-o bună și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
4
Stropiți tigaia cu un număr de 3 ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați câteva frunze de salvie și amestecați pentru a aroma uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Așezați sânii în uleiul fierbinte, cu pielea în jos și gătiți timp de aproximativ 5 minute până când pielea începe să se fixeze și să fie crocantă. Întoarceți sânii și împingeți-i în partea 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Adăugați șalotele, morcovii și o mână de frunze de salvie în tigaie și amestecați pentru a acoperi cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Presărați legumele cu sare și piper. Lipiți tigaia în cuptorul încins și prăjiți aproximativ 30 de minute până când temperatura internă a curcanului ajunge la 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu, iar șalotele și morcovii sunt fragede și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Puneți tigaia de prăjire peste 2 arzătoare, la foc mediu. Se amestecă făina cu o lingură de lemn. Apoi amestecați treptat în stoc, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toate bucățile rumenite. Dă sosului o stoarcere de lămâie și condimentează, după gust, cu sare și piper. Feliați curcanul și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista