Curcan prăjit cu morcovi și ceapă eșalotă
Curcan prăjit cu morcovi și ceapă eșalotă este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 487 calorii, 60g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi pentru copii, piept de curcan pe os, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Încercați Morcovi prăjiți, păstârnac și ceapă eșalotă, Fenicul Prăjit, Morcovi Și Ceapă Eșalotă, și Păstârnac, Morcov Și Ceapă Eșalotă Prăjită Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați de-a lungul 1 parte a sternului, apoi în jos de-a lungul coastelor; trageți ușor și tăiați carnea departe de os pentru a tăia pieptul de pe carcasă. Faceți același lucru pentru a îndepărta celălalt sân.
Condimentează sânii de curcan pe ambele părți cu o cantitate generoasă de sare și piper. Puneți o tigaie mare pe aragaz la foc mediu și faceți-o bună și fierbinte.
Stropiți tigaia cu un număr de 3 ulei.
Adăugați câteva frunze de salvie și amestecați pentru a aroma uleiul.
Așezați sânii în uleiul fierbinte, cu pielea în jos și gătiți timp de aproximativ 5 minute până când pielea începe să se fixeze și să fie crocantă. Întoarceți sânii și împingeți-i în partea 1.
Adăugați șalotele, morcovii și o mână de frunze de salvie în tigaie și amestecați pentru a acoperi cu uleiul.
Presărați legumele cu sare și piper. Lipiți tigaia în cuptorul încins și prăjiți aproximativ 30 de minute până când temperatura internă a curcanului ajunge la 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu, iar șalotele și morcovii sunt fragede și rumenite.
Puneți tigaia de prăjire peste 2 arzătoare, la foc mediu. Se amestecă făina cu o lingură de lemn. Apoi amestecați treptat în stoc, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toate bucățile rumenite. Dă sosului o stoarcere de lămâie și condimentează, după gust, cu sare și piper. Feliați curcanul și serviți cu sosul.