Curcan prăjit condimentat și Super-suculent

Curcanul prăjit condimentat și Super-suculent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 542 calorii, 54g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, boabe de piper, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. 462 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Încercați Curcan prăjit condimentat și Super-suculent, Curcan Prăjit Suculent, și Curcan prăjit suculent cu Herbes de Provence pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apa în cea mai mare oală de gătit sau găleată/coș de plastic și adăugați toate ingredientele de curcan, amestecând pentru a dizolva sarea, zahărul, siropul și mierea. (Strângeți sucul sferturilor de portocale în saramură înainte de a arunca bucățile.) Dezlegați și îndepărtați orice sfoară sau fermă atașată curcanului, scuturați-l liber și adăugați-l în lichid.
Adăugați mai multă apă dacă curcanul nu este complet scufundat. Păstrați amestecul într-un loc rece, chiar și afară peste noapte sau timp de până la 1 sau 2 zile înainte de a-l găti, amintindu-vă să-l scoateți din lichid (și ștergându-l uscat cu un prosop de bucătărie) cu 40 sau 50 de minute înainte de a trebuie să intre în cuptor. Curcanii - într-adevăr, acesta este cazul pentru toată carnea-trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a fi introduși în cuptorul preîncălzit. Dacă sunteți deloc îngrijorat - apa rece din saramură va răci cu adevărat această pasăre-atunci gătiți curcanul mai mult decât necesită greutatea sa reală.
Așezați untul și siropul într-o cratiță și gătiți la foc mic, amestecând, până când ingredientele s-au topit și s-au combinat.
Periați curcanul cu glazura înainte de prăjire și ungeți periodic pe tot parcursul timpului de prăjire. Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. gătiți curcanul timp de 30 de minute la această temperatură relativ ridicată, apoi întoarceți cuptorul la 350 de grade F și continuați să gătiți, întorcând cuptorul înapoi la 425 de grade F pentru final15 minute sau cam asa ceva dacă doriți să dați un impuls de rumenire pielii. Pentru un curcan de 9 până la 11 kilograme, permiteți 2 1/2 până la 3 ore în total. Amintiți-vă însă că cuptoarele variază enorm, așa că verificați doar străpungând carnea între picior și corp cu un cuțit mic ascuțit: când sucurile curg limpede, curcanul este gătit. Așa cum este crucial să lăsați curcanul să ajungă la temperatura camerei înainte de a intra în cuptor, așa că este important să-l lăsați să iasă din cuptor timp de 20 de minute bune înainte de a-l sculpta efectiv.