Curcan Prăjit

Curcan Prăjit
Curcanul prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 288 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 54. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți condimente creole, ulei de arahide, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare sau o friteuză de curcan, încălziți uleiul la 400 de grade F (200 de grade C). Asigurați-vă că lăsați loc curcanului, altfel uleiul se va revărsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți un platou mare cu pungi de hârtie sigure pentru alimente.
3
Clătiți curcanul și uscați-l bine cu prosoape de hârtie. Frecați condimentele Creole peste curcan în interior și în exterior. Asigurați-vă că orificiul de la gât este deschis de cel puțin 2 inci, astfel încât uleiul să poată curge liber prin pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați întreaga ceapă și curcan în coșul de scurgere. Curcanul trebuie așezat mai întâi în capătul gâtului coșului. Coborâți încet coșul în ulei fierbinte pentru a acoperi complet curcanul. Mențineți temperatura uleiului la 350 grade F (175 grade C) și gătiți curcanul timp de 3 1/2 minute pe kilogram, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Scoateți cu grijă coșul din ulei și scurgeți curcanul. Introduceți un termometru pentru carne în partea cea mai groasă a coapsei; temperatura internă trebuie să fie de 180 de grade F (80 de grade C). Terminați scurgerea curcanului pe platoul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții54
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista