Curcan La Grătar Glazurat-Grătar

Curcan La Grătar Glazurat-Grătar
Curcan la grătar glazurat-grătarul este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 981 calorii, 86G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, praf de chili, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Glazurați La Grătar, Burgeri De Curcan Glazurați La Grătar, și Sos De Grătar Cu Carne De Curcan Glazurată.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Deloach Forgotten Vines Zinfandel cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
Acest delicios Zinfandel are strălucirea cireșului negru și a murelor tinere amestecate cu ciocolată neagră și dafin. Există o calitate brambly care adaugă profunzime. Taninurile sunt netede la final, dar aciditatea strălucitoare o duce până la capăt. Un complement perfect pentru mâncare sau pentru a te bucura într-o zi caldă de vară.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista