Curcan la grătar cu mere cu sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 601 calorii, 72g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de mere, piper, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos De Curcan Cu Cidru De Mere, Friptură de curcan cu sos de cidru de mere, și Ruladă de curcan cu sos de mere.
Instrucțiuni
1
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Apă
2
Se scurge bine.
3
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
4
Combinați ceapa, mărul, Salvia, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron. Umpleți cavitatea corpului cu amestec de ceapă. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Toată Turcia
Măr
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Bol
5
Periați curcanul cu ulei; se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper. Acoperiți pieptul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Toată Turcia
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Așezați curcanul într-o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Pentru a pregăti curcanul pentru grătar indirect, preîncălziți grătarul, încălzind o parte la mediu și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Așezați 1 cană așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
9
Așezați tigaia pe partea neîncălzită a grătarului. Acoperiți și gătiți 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
10
Așezați 1 cană de așchii de lemn rămase pe cărbuni fierbinți; acoperiți și gătiți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
11
Adăugați cărbuni după cum este necesar pentru a menține temperatura la 35
12
Îndepărtați folia de pe sân; acoperiți și gătiți 35 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
13
Scoateți curcanul de pe grătar; lăsați să stea cel puțin 30 de minute înainte de a sculpta. Aruncați amestecul de ceapă și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
15
Se toarnă picături din tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; decupați cu atenție 1 colț de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Puneți cidrul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
18
Adăugați picături de tigaie și sos de Make-Ahead; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3 cani (aproximativ 5 minute).