Curcan glazurat cu miere de muștar Dijon
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Curcanul glazurat cu muștar Dijon de miere de la Maille, ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 54 de porții cu 265 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți caise, dovlecei pentru copii, napi pentru copii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Miere Dijon buzunare de pui cu miere cremoasă muștar Dip, Maille Dijon Vitel Burgers, și Miere De Muștar Dijon.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți umplutura.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie și prăjiți slănina.
Adăugați uleiul rămas în tigaie și prăjiți ușor ceapa la foc mic pentru a se înmuia, dar nu se rumenesc.
Puneți pesmetul într-un bol și adăugați slănină și ceapă, caise și pătrunjel. Condimentează bine.
Folosind perie de patiserie, vopsea Maille miere Dijon mustar peste curcan.
Puneți lămâia și ceapa în cavitatea curcanului și condimentați. Lingura umplutura în capătul gâtului, apăsând în bine. Fixați clapeta gâtului dedesubt. Acoperiți ușor cu folie.
Se introduce într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F și se prăjește timp de 3 1/2 ore, lipind la fiecare oră și înlocuind folia. Testați pentru gătit minuțios străpungând partea groasă a coapsei cu o frigăruie. Sucurile ar trebui să curgă clar, fără nuanță roz.
Așezați legumele într-o cutie de prăjire, stropiți cu ulei de măsline și condimentați.
Se introduce la cuptor cu 35 de minute înainte de sfârșitul timpului de prăjire. Întoarce-te ocazional.