Curcan cu sos de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu sos de portocale. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.19 pe portie. O porție conține 183 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, unt, filete de piept de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curcan Cu Sos Ancho-Portocaliu, Scallopini de curcan cu sos Hoisin-portocaliu, și Chiftele de fistic-curcan în sos de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați curcanul cu 1/4 linguriță sare și piper; se pune într-un cuptor cu microunde de 11 in. x 7-în. dish. Acoperiți, aerisind un colț și cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 minute.
Întoarceți curcanul; acoperiți și cuptorul cu microunde cu 1 până la 1-1/2 minute mai mult sau până când curcanul nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 170.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați amidonul de porumb, zahărul brun, sucul de portocale, sucul de lămâie, untul și sarea rămasă. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 1 până la 1-1/2 minute sau până se îngroașă; se amestecă până se omogenizează.