Curcan cu ierburi cu sos de pere

Curcan cu ierburi cu sos de pere
Curcanul cu ierburi cu sos de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 116g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 864 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, crenguțe de cimbru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Curcan cu crustă de ierburi cu sos de cidru de mere, Curcan prăjit cu saramură uscată cu sos, și Curcan de arțar sărat cu sos de smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 3 galoane de apă și sare în oală mare până când sarea se dizolvă. Se amestecă boabele de piper și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați curcanul în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
3
Așezați o farfurie mare deasupra curcanului pentru a vă scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
4
Se pune la frigider. Înmuiați curcanul între 8 și 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
5
Scoateți curcanul din saramură; clătiți și uscați. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra neacoperit la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
6
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați curcanul pe raft într-o tigaie mare de prăjire. Frecați untul peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Puneți curcanul în cuptor. Reduceți temperatura la 325 buc. f. friptură de curcan până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 buc.F, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Transferați curcanul pe platou; cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de sculptură (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
1
Scoateți grăsimea din picături în tigaie, rezervând 1/4 cană de grăsime. Măsurați 2/3 cană sucuri de tigaie. Topiți untul și rezervați 1/4 cană de grăsime într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se amestecă în făină. Se amestecă până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat bulion de pui, suc de pere și 2/3 cană de sucuri de tigaie. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Se amestecă romul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De PereSuc De Pere
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați curcanul cu maghiran; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
1
Nu este loc în frigider pentru a saramura un curcan? Nicio problemă. Puneți o pungă de cuptor de dimensiunea curcanului într-un răcitor mare, apoi puneți curcanul în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă saramura și se sigilează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
3
Puneți gheață peste și în jurul curcanului, închideți bine capacul și lăsați-l să se saramureze 8 până la 10 ore, adăugând gheață periodic pentru a menține temperatura la 40 sau mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
GheațăGheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista