Curcan cu ierburi cu sos de pere
Curcanul cu ierburi cu sos de pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 116g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 864 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, crenguțe de cimbru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Curcan cu crustă de ierburi cu sos de cidru de mere, Curcan prăjit cu saramură uscată cu sos, și Curcan de arțar sărat cu sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 3 galoane de apă și sare în oală mare până când sarea se dizolvă. Se amestecă boabele de piper și următoarele 4 ingrediente.
Adăugați curcanul în saramură.
Așezați o farfurie mare deasupra curcanului pentru a vă scufunda.
Se pune la frigider. Înmuiați curcanul între 8 și 10 ore.
Scoateți curcanul din saramură; clătiți și uscați. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra neacoperit la frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați curcanul pe raft într-o tigaie mare de prăjire. Frecați untul peste curcan.
Se presară sare și piper.
Puneți curcanul în cuptor. Reduceți temperatura la 325 buc. f. friptură de curcan până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 buc.F, aproximativ 2 1/2 ore.
Transferați curcanul pe platou; cort cu folie.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de sculptură (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
Scoateți grăsimea din picături în tigaie, rezervând 1/4 cană de grăsime. Măsurați 2/3 cană sucuri de tigaie. Topiți untul și rezervați 1/4 cană de grăsime într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Se amestecă în făină. Se amestecă până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat bulion de pui, suc de pere și 2/3 cană de sucuri de tigaie. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Se amestecă romul. Se condimentează cu sare și piper.
Presărați curcanul cu maghiran; serviți cu sos.
Nu este loc în frigider pentru a saramura un curcan? Nicio problemă. Puneți o pungă de cuptor de dimensiunea curcanului într-un răcitor mare, apoi puneți curcanul în pungă.
Se toarnă saramura și se sigilează bine.
Puneți gheață peste și în jurul curcanului, închideți bine capacul și lăsați-l să se saramureze 8 până la 10 ore, adăugând gheață periodic pentru a menține temperatura la 40 sau mai jos.