Cuptor-Lime Porc Fajitas
Rețeta cuptor - Fajitas de porc de tei este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei gras, coajă și suc din var, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuptor Ușor Fajitas, Scăzut și lent olandeză cuptor Fajitas, și Chipotle Portobello Cuptor Fajitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 218°.
Se amestecă ceapa, ardeii, uleiul, sucul de lămâie și chimenul în tava de copt de 13x9 inci.
Se amestecă amestecul de acoperire și coaja de var; utilizați pentru a acoperi cotletele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Aruncați orice amestec de acoperire rămas.
Puneți cotletele peste amestecul de legume în tava de copt.
Coaceți 25 min. sau până se termină cotletele (160F).
Scoateți cotletele din tigaie; se taie în fâșii. Lingurați amestecul de carne și legume uniform peste tortilla: rulați.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.