Cupe De Citrice Congelate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați cupele de citrice congelate. O porție conține 303 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, veți obține o farfurie care servește 8. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de înghețată premium vanillan, zahăr, sorbet de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Citrice Congelate, Plăcintă Cu Citrice Congelate, și Cupe Cappuccino Congelate.
Instrucțiuni
Tăiați clementinele în jumătate transversal și suciți-le, având grijă să nu rupeți cojile; folosiți suc pentru a face sorbet de clementină sau pur și simplu salvați pentru o altă utilizare. Cu o lingură mică, răzuiți ușor și aruncați membranele rămase.
Puneți cupe de clementină (veți avea 1
pe o tavă și congelați cel puțin 20 de minute și până peste noapte; acoperiți cu folie de plastic dacă congelați mai mult de 1 oră.
Faceți sorbet de clementină, dacă utilizați, sau lăsați sorbetul achiziționat să stea la temperatura camerei 5 până la 10 minute pentru a se înmuia. Umpleți fiecare ceașcă de citrice la jumătate cu sorbet. Întoarceți cupele la congelator timp de cel puțin 30 de minute.
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei 5 până la 10 minute pentru a se înmuia. Se toarna peste sorbet pentru a umple complet fiecare cana de citrice. Întoarceți cupele la congelator timp de cel puțin 30 de minute.
Faceți topping de bezea: într-un bol mare, curat și uscat, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până se spumează, apoi turnați încet zahărul și sarea. Continuați să bateți până când albii sunt rigizi și strălucitori. Țeavă sau lingură bezea deasupra fiecărei căni de citrice, având grijă să acoperiți toată înghețata. Cupele pot fi pregătite până în acest moment până la o zi înainte de servire și păstrate la congelator (acoperiți cu folie de plastic dacă congelați mai mult de 1 oră).
Când este gata de servit, Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați căni pe tava răcită în cuptorul încins și coaceți scurt până când bezea se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Scoateți din cuptor și transferați două căni pe fiecare dintre cele 8 farfurii mici de desert.