Cupe cu ardei umplute cu mai multe cereale

Cupe cu ardei umplute cu mai multe cereale
Reteta Cupe cu ardei umplute multicereale se poate face in aproximativ 55 de minute. O porție conține 198 de calorii, 19 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 1,9 USD per porție, primești un fel principal care servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Mergeți la magazin și cumpărați ceapă verde, fulgi de ardei, bulgur și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum căni umplute cu ardei verde, căni cu ardei umplute cu taco și clătite cu mai multe cereale umplute PB&J.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii în jumătate pe lungime; îndepărtați tulpinile și semințele. Într-un ibric mare, fierbeți ardeii în apă clocotită timp de 3-5 minute. Clătiți în apă rece și scurgeți; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Într-o cratiță mare, fierbeți curcanul, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă 2 căni de sos de spaghete, porumb, coacăze, vin sau bulion, orz, bulgur, linte, zahăr brun și condimente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până se încălzește. Pune o lingură 1/2 cană în fiecare ceașcă de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
CoacăzeCoacăze
LinteLinte
OrzOrz
BulgurBulgur
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Așezați într-o cameră de 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți fiecare ardei cu sosul de spaghete rămas; se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos De PasteSos De Paste
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 30-35 de minute sau până când ardeii sunt fragezi și umplutura este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista