Cupcakes Napolitane Simple
Cupcakes napolitane Simple ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 338 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de tort, Unt, cacao de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes Napolitane Simple, Cupcakes Napolitane, și Cupcakes Napolitane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați ceașcă de copt din hârtie albă în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes, folosind apă, ulei și albușuri de ou și adăugând extract de migdale și vanilie.
Se toarnă jumătate din aluat într-un castron mic; se amestecă cacao și chipsuri de ciocolată. Împărțiți aluatul de ciocolată uniform între cupele de briose. Puneți cu grijă aluatul alb uniform peste aluatul de ciocolată.
Coaceți conform instrucțiunilor. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un castron mediu, bateți untul, zahărul pudră și frișca cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează și se întinde. Amestecați treptat căpșunile, câteva linguri odată. La frigider 30 de minute. Prajiturele Frost. A se păstra la frigider.