Cupcakes Napolitane
Rețeta Cupcakes napolitane ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 436 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați glazura pufoasă bătută, chipsuri de ciocolată semidulce suplimentare, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes Napolitane, Cupcakes Napolitane, și Cupcakes Napolitane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați ceașcă de copt din hârtie albă în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes, folosind apă, ulei și albușuri de ou și adăugând extract de migdale și vanilie.
Se toarnă jumătate din aluat într-un castron mic; se amestecă cacao și 1/2 cană chipsuri de ciocolată. Împărțiți aluatul de ciocolată uniform între cupele de briose. Puneți cu grijă aluatul alb uniform peste aluatul de ciocolată.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute.
Scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Cupcakes de îngheț cu un strat de glazură de ciocolată, glazură albă și glazură de căpșuni. Decorați cu stropi de bomboane și chipsuri suplimentare de ciocolată.