Cupcakes Galbene Fără Gluten
Cupcakes galben fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 344 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de coji de psyllium, ouă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Galben Fără Gluten Și Cupcakes, Cupcakes De Ciocolată Fără Gluten Făcute Cu Făină De Fasole Garbanzo – Cele Mai Bune Cupcakes Fără Gluten Până În Prezent, și Tort Galben Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți două cutii de brioșă cu 12 căni. (Pentru cele mai bune rezultate, utilizați garnituri de cupcake aici.)
Bateți împreună amestecul de făină, psyllium, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Puneți untul în vasul unui mixer de suport. Folosind atașamentul cu zbaturi la viteză medie, rotiți untul și zahărul împreună până când sunt bine combinate, cremoase și pufoase, aproximativ 3 minute. Asigurați-vă că răzuiți părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc din când în când.
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile de ou și extractul de vanilie. Pune deoparte.
Finisarea bătătorului: cu mixerul de stand în funcțiune, adăugați amestecul de ouă, câte o lingură pe rând, în untul și zahărul crem. Când întregul amestec este încorporat în amestecul de unt și zahăr, adăugați 1/3 din ingredientele uscate în castron. Când nu există semne vizibile de făină, adăugați 1/2 din zară. Când este încorporat, repetați acest proces, terminând cu ingredientele uscate.
Coacerea cupcakes-urilor: folosind o lingură mică de înghețată, lingurați suficient aluat de tort în conservele de brioșă pregătite pentru a umple fiecare 2/3 din drum.
Puneți cositorul în cuptor și coaceți până când cupcakes-urile sunt ușor ferme la atingere și o scobitoare introdusă în cupcakes iese curată, 20 până la 30 de minute.
Lăsați cupcakes-urile să se răcească în cutii timp de 15 minute. Rulați un cuțit de unt în jurul marginilor cupcakes-urilor, apoi întoarceți-le pe un suport de răcire.
Se toarnă toate făina într-un recipient mare. (Magazinele de aprovizionare cu restaurante vând containere mari de plastic care se potrivesc bine acestui scop. De asemenea, puteți folosi un borcan de sticlă mare.) Se agită și se agită și se agită mai tare până când toate făinurile au devenit o singură culoare.