Cupcakes de dovleac cu glazură de arțar

Cupcakes de dovleac cu glazură de arțar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 221 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, amidon de tapioca, zahăr din trestie 1/4 cană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1424 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri de dovleac cu glazură de arțar, Pâine de dovleac cu glazură de arțar, și Fursecuri Condimentate Cu Dovleac Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o tigaie cu 12 brioșe cu cupcake liners.In un bol mare de amestecare, amestecați ingredientele uscate: făină de sorg, zahăr brun deschis, amidon de tapioca, zahăr alb din trestie, făină de migdale, gumă de xantan, praf de copt, bicarbonat de sodiu, ghimbir, scorțișoară, sare de mare și nucșoară.
Adăugați uleiul de cocos pe bucăți, tăind cu un tăietor de patiserie sau cu atașamentul mixerului/biciului, până când amestecul este nisipos.
Adăugați dovleacul, ouăle și vanilia și bateți la înălțime medie timp de 1-2 minute până când aluatul de tort este neted și elastic. Puneți aluatul de tort în cele 12 căptușeli de cupcake și neteziți blaturile.
Coaceți în centrul unui cuptor preîncălzit timp de 22 până la 25 de minute, până când blaturile sunt ferme, dar elastice. Cuptoarele variază foarte mult, așa că urmăriți acești bebeluși și verificați cu un tester de tort dacă aveți nevoie. Se răcește în tigaie doar scurt, până când cupcakes-urile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate. Apoi scoateți-le din tava de copt și răciți-le pe o grătar timp de o oră înainte de îngheț.