Cupcakes Cu Vârf De Flori
Blossom-Topped Cupcakes necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 375 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. 67 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți apă de trandafiri, vanilie, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Vârf De Flori, Popcorn Arpagic Blossom Cupcakes, și Cupcakes Cu Flori De Portocal Cu Cremă Crudă De Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și linia 16 (1/3 cană) cupe de brioșă cu căptușeli de hârtie pentru brioșe.
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare și cu mixerul la viteză mică bateți în lapte și vanilie până când se combină (aluatul se va separa).
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, bătând până când se combină după fiecare adăugare.
Împărțiți aluatul între căni de briose și coaceți în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat, aproximativ 20 de minute. Se răcește cupcakes în tigaie pe un raft 5 minute și se scoate din tigaie.
Bateți crema de brânză cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți la viteză mică până se încorporează.
Adăugați suc de lămâie și apă de trandafir și bateți până se omogenizează.
Frost cupcakes și garnitură.
· Puteți face cupcakes cu 1 zi înainte (lăsați-le neînghețate) și păstrați-le într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Glazura poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită (bateți până se omogenizează înainte de utilizare).