Cupcakes Cu Turtă Dulce Cu Ciocolată

Cupcakes Cu Turtă Dulce Cu Ciocolată
Rețeta Cupcakes cu turtă dulce cu ciocolată este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 248 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce de copt, cuișoare măcinate, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cupcakes cu turtă dulce de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ciocolată albă, Cupcakes cu turtă dulce de ciocolată cu glazură de ciocolată albă, și Cupcakes de turtă dulce cu ciocolată cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Se amestecă melasa, ghimbirul măcinat, scorțișoara și cuișoarele. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mediu, bateți untul și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la amestecare. La viteză mică, bateți treptat în zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați vanilie; bate la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează bine. Prajiturele Frost. Se acoperă cu ghimbir cristalizat și așchii de ciocolată. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista