Cupcakes Cu Pudel

Pudel Cupcakes ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 1 și costă $5.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 986 calorii. Mergeți la magazin și ridicați Rice krispie treat, glazură roz suplimentară, bomboane de marshmallow și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes de sorg cu frișcă de whisky portocaliu – Cupcakes din Vestul Sălbatic, Cupcakes umplute cu nămol cu glazură de gunoi de mlaștină { aka Cupcakes cu var de nucă de cocos}, și Cupcakes pentru duș pentru bebeluși: Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de nuci de Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați un strat subțire de glazură în partea superioară a întregului cupcake.
Adăugați o păpușă de glazură spre mijlocul vârfului cupcake pentru a ține capul în poziție.
Formați Rice Krispie treat într-o minge de dimensiunea unei mingi de golf.
Așezați mingea pe păpușă de glazură în centrul cupcake-ului.
Țeavă o linie verticală de glazură pe părțile opuse ale mingii unde vor fi așezate urechile. Acest lucru se poate face cu o pungă mică, o pungă sau o spatulă mică. Glazura va fi acoperită, astfel încât linia nu trebuie să fie exactă.
Așezați o bomboană în formă de arahide pe fiecare parte a tratamentului, pe glazura căptușită vertical, pentru urechi.
Montați o pungă cu un vârf de stea #14 sau #16 și umpleți-o cu glazura colorată roz. Înghețarea țevii pe întregul cupcake, cu excepția urechilor. Lucrați de jos în partea de sus a zonei. Pentru a face acest lucru, aplicați presiune pentru a forma o stea. Măriți sau micșorați presiunea pentru a atinge dimensiunea preferată a stelei. Reduceți treptat presiunea în timp ce vă îndepărtați. Pentru urechi, începeți din partea de sus a urechilor. Aplicați presiune și conducte standuri lungi de glazură fraudate. Pentru țeava nasului o globulă conică de glazură în centrul frontal al faptului. Acest lucru se poate face prin comutarea vârful stea pentru o folosind un mic vârf rotund (ca un 12, 1a, sau 2a), sau de umplere un alt sac.
Tăiați o bucată mică de rulou de fructe și puneți-o pe cupcake pentru nas. Folosiți ruloul de fructe sau o altă bomboană modelabilă pentru a forma arcuri. Pentru a face acest lucru, tăiați trei benzi mici de piele de fructe. Buclați două dintre benzi, astfel încât fiecare să semene cu o formă de picătură de lacrimă.
Așezați capetele plate ale fiecărei bucle împreună, suprapunându-se ușor. Înfășurați a treia bandă în jurul zonei" conexiune " pentru a termina lovitura. Repetați pentru un al doilea arc. Când este complet, puneți o lovitură pe fiecare ureche de câine.
Adăugați bomboane mici de ciocolată pentru ochi.
Folosind punga de conducte cu un vârf de stea #14 sau #16, introduceți un puf de păr în partea de sus a capului, între urechi.
Așezați cu grijă perle de zahăr roz sau bomboane rotunde în jurul "gâtului" pentru un guler de câine.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cupcakes - urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.